Cizre Belediyesi, her gün 500 kişiyi iftarda buluşturuyor

Cizre Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Ramazan ayı boyunca Cizrelileri iftar programında buluşturuyor.

Ramazan ayının tüm güzelliklerini iftar sofralarına yansıtan Cizre Belediyesi, Cumhuriyet meydanında düzenlediği iftar programında Cizrelileri buluşturdu.

Cizre Belediyesi ramazan ayının başlaması ile birlikte insanların en yoğunlukta olduğu İdil ve Orhan Doğan Caddesinin kesiştiği noktada bulunan Cumhuriyet Meydanında her gün 500 kişiye iftar yemeği veriyor.

Cumhuriyet Meydanında düzenledikleri iftar programında her gün 500 kişiyi iftarda biraraya getirdiklerini ifade eden Cizre Belediye Başkanı Güler Yerbasan, Ramazan sofralarının, komşuluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu ifade ederek bu mübarek ayın Cizre’ye ve bölge halkına hayır getirmesini temenni etti.

Cizre Belediyesi’nin iftar programına Belediye Eş Başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez’de katılıp, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri