Tenis Gençler Grup Müsabakaları Şırnak’ta Sona Erdi: 4 İl Türkiye Şampiyonası’na Vize Aldı

2025-2026 Okul Sporları sezonu kapsamında Şırnak’ta düzenlenen Tenis Gençler Grup Müsabakaları, büyük bir heyecana sahne oldu. 11 ilden 140 sporcunun katıldığı organizasyon, nefes kesen karşılaşmalara ev sahipliği yaptı.

Müsabakalar sonucunda erkekler kategorisinde Van, Hakkari, Batman ve Diyarbakır, kızlarda ise Iğdır, Bitlis, Hakkari ve Siirt Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Şırnak’ta gerçekleştirilen turnuvaya Ağrı, Iğdır, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Mardin, Hakkâri, Van, Bitlis, Şırnak ve Muş’tan gelen genç tenisçiler, kıyasıya mücadele etti. Yetkililer, organizasyonun sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ve sporcuların üst düzey bir performans sergilediğini belirtti.

Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan takımlar, önümüzdeki günlerde yapılacak kura çekiminin ardından finallerde mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri