Şırnak merkez Gazipaşa Mahallesi’nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, yapımı süren cami inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.
TOKİ tarafından hayata geçirilen proje kapsamında mahallede 70 adet konut, 1 Sağlık Yaşam Merkezi, 2 cami ve taziye evi ile 4 dükkânın inşaatı eş zamanlı olarak sürdürülüyor. Bölgenin çehresini değiştirmesi beklenen çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği belirtildi.
Öte yandan yapımı devam eden caminin Ramazan Bayramı’nda ibadete açılabilmesi için gerekli görüşmelerin gerçekleştirildiği öğrenildi. Çalışmaların aralıksız devam ettiği ve hedeflenen tarihe yetiştirilmesi için yoğun mesai harcandığı ifade edildi.Projelerin tamamlanmasıyla birlikte Gazipaşa Mahallesi’nde modern yaşam alanlarının oluşturulması ve sosyal donatı imkanlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.