Vali Yardımcılarından Esnaf Odası Başkanı Ekrem Ertaş’a Ziyaret

Şırnak Vali Yardımcıları Mehmet Tığlı ve Fikri Badioğlu, Kaymakam Emre Açar ile birlikte Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ekrem Ertaş’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Şırnak esnafının durumu, kent ekonomisi ve esnafın talepleri üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Şehrin gelişimine katkı sunacak çalışmalar ve iş birliği imkanlarının da değerlendirildiği görüşme samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Başkan Ekrem Ertaş, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla Vali Yardımcıları Mehmet Tığlı ve Fikri Badioğlu ile Kaymakam Emre Açar’a teşekkür ederek, kent adına yapılan fikir alışverişlerinin önemine vurgu yaptı.Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri