Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Denetimli Serbestlik Müdürü Nilay Durgun öncülüğünde yürütülen proje kapsamında faaliyet gösteren atölyeyi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında atölyede yapılan çalışmalar incelenirken, proje sayesinde bireylerin üretime katılmalarının, özgüven kazanmalarının ve sosyal hayata daha güçlü bir şekilde entegre olmalarının hedeflendiği belirtildi.
Denetimli Serbestlik Müdürü Nilay Durgun, sosyal sorumluluk ve rehabilitasyon odaklı projelerin önemine dikkat çekerek, "Nuh'un Gemisi ile Umuda Yelken Açma Projesi"nin bireylerin geleceğe umutla bakmalarına katkı sunduğunu ifade etti.
Şırnak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, hem meslek edindirme hem de toplumsal uyum süreçlerine destek olması açısından örnek çalışmalar arasında gösteriliyor.
Şırnak'ta Umuda Yelken Açan Proje İlgi Görüyor
Şırnak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Nuh'un Gemisi ile Umuda Yelken Açma Projesi" kapsamında kurulan maket gemi yapım atölyesi, anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı.
İlk yorum yazan siz olun