Şırnak’ta Öğrenciden Öğretmenine Duygulandıran Okul Özlemi

Şırnak’ta yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala bir öğrencinin öğretmenine gönderdiği mesaj, okul ve öğretmen özlemini gözler önüne serdi

Mersin’den Şırnak’a dönen öğretmenine WhatsApp üzerinden ses kaydı gönderen öğrenci, öğretmenine duyduğu özlemi dile getirdi. Öğrenci, “Öğretmenim sizi özledim. Mersin’den geldiniz mi? Sizi özledim. Okula ne zaman başlayacağız? Vallahi okulu özledim, arkadaşlarımı ve sizi çok özledim.” ifadelerini kullandı.

Öğrencisinin mesajına yanıt veren öğretmeni ise, “Aliciğim, ben de sizi çok özledim. Şırnak’a geldim. Pazartesi günü başlayacağız. Az kaldı.” sözleriyle karşılık verdi.

Öğrenci ile öğretmeni arasındaki bu samimi mesajlaşma, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okulun yalnızca derslerden ibaret olmadığını, öğrencilerin öğretmenlerini ve arkadaşlarını ne kadar özlediğini de ortaya koydu.
İşte öğrenci ile öğretmeni arasındaki o samimi ses kaydı…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri