Şırnak’ta Mali Müşavirlerden Defterdar Öztaş’a Ziyaret

Şırnak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Mehmet Ali Kurtay ve yönetim kurulu üyeleri, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Şırnak Defterdarı Hasan Öztaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette muhasebe mesleğinin kamu maliyesi ve ekonomik düzen açısından üstlendiği kritik rol ele alındı. SMMO Başkanı Mehmet Ali Kurtay, Muhasebeciler Haftası’nın yalnızca meslek mensupları için değil, kayıtlı ekonominin güçlenmesi ve mali disiplinin sağlanması açısından da önemli bir farkındalık haftası olduğunu vurguladı.

Defterdar Hasan Öztaş ise mali müşavirlerin devlet ile mükellef arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, kamu gelirlerinin doğru, şeffaf ve zamanında tahsil edilmesinde meslek mensuplarının büyük katkı sunduğunu ifade etti.

Görüşmede Şırnak’ta yürütülen mali hizmetler, vergi uygulamaları ve meslek mensuplarının karşılaştığı güncel sorunlar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Taraflar, kamu ile meslek odası arasındaki iş birliğinin artırılması yönünde temennilerini dile getirdi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri