Şırnak’ta karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor

Şırnak’ta daha önce yağan kar nedeniyle kapalı olan yollar başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde kar nedeniyle kapanan köy ve yayla yollarının yeniden ulaşıma açılması için ekipler dört koldan çalışma yürütüyor.

Şırnak İl Özel İdaresi ve Beytüşşebap Kaymakamlığı’na bağlı İl Özel İdaresi ekipleri, dozer, loder ve greyderlerle kapalı yolları açmak için yoğun mesai harcıyor. Yeşilöz, Cevizağaç, Bölücek ve Ballı köyleri ile yayla yollarında yaklaşık 5 gündür aralıksız sürdürülen çalışmalarla vatandaşların mağduriyet yaşamaması hedefleniyor.
Yetkililer, bölgede yolların çığ nedeniyle tekrardan kapanması durumunda ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu ve çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri