Şırnak’ta Güvenlikte İş Birliği Güçleniyor: KAAN Eğitimi Düzenlendi

Özel güvenlik görevlilerine yönelik eğitimde, kolluk kuvvetleriyle koordinasyonun artırılması hedeflendi.

Şırnak’ta özel güvenlik görevlilerine yönelik KAAN (Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyon) eğitimi düzenlendi.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen eğitim, İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak’ın katılımıyla Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Program kapsamında, Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Cihangir ve Güngör Yıldız tarafından özel güvenlik personeline “Özel Güvenlik Hukuku”, “Genel Kollukla İlişkiler” ve “KAAN Uygulaması” konularında bilgi verildi.

Düzenlenen eğitimle, özel güvenlik görevlilerinin genel kolluk kuvvetleriyle koordinasyonunun artırılması ve kamu güvenliğine katkılarının güçlendirilmesi hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri