Şırnak’ta bir ihbara polis ekiplerinin 56 saniye içinde ulaşması dikkat çekti. İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, hızlı müdahalede bulunan personeli makamında ağırlayarak tebrik etti. Hedefin net olduğunu vurguladı: Huzurun Şehri Şırnak.
Volkan Sazak, ihbara en hızlı şekilde intikal eden polis ekiplerini makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Müdür Sazak, göreve başladıkları günden bu yana öncelikli hedeflerinden birinin, yapılan ihbarlara ekiplerin en kısa sürede ulaşmasını sağlamak olduğunu belirtti.
Sazak açıklamasında, “Şırnak’ta göreve başladığımızda koyduğumuz hedeflerden biri, ihbarlara ekiplerimizin en hızlı şekilde intikalini sağlamaktı. Huzurun Şehri Şırnak hedefine ulaşmak için bu konu büyük önem arz ediyordu. Dün gece saat 01.00 sularında gelen bir ihbara, ekiplerimiz 56 saniye içinde olay yerine ulaştı. Bu, şehrimiz adına bir rekor. Sabah ekiplerle çay içip özel teşekkürlerimi ilettim. Allah razı olsun,” ifadelerini kullandı.
Hızlı müdahalenin tesadüf olmadığını vurgulayan Sazak, personelin özverili çalışması sayesinde ihbarlara intikal süresi ortalamasının 3 dakikaya düşürüldüğünü kaydetti. “Kahraman personelimizin duyarlılığıyla bunu başardık. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum. Hedefimiz net: Huzurun Şehri Şırnak,” dedi.Şırnak Emniyeti’nin bu performansı, vatandaşların güven duygusunu artırırken, kent genelinde huzur ve asayişe yönelik kararlı duruşu da gözler önüne serdi. Şırnak’ta güvenliğe yönelik çalışmaların aralıksız süreceği bildirildi.