Şırnak'ta AK Parti ve HÜDA PAR Arasında Bayram Ziyaretleri

Şırnak'ta Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) il teşkilatları arasında karşılıklı bayram ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasındaki bayramlaşma geleneği Şırnak’ta da samimi görüntülere sahne oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şırnak il teşkilatları, karşılıklı iade-i ziyaretlerde bulunarak bayramlaştı.

​İlk Ziyaret AK Parti’den HÜDA PAR’a

​Bayramlaşma programları kapsamında ilk ziyaret, AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirildi. HÜDA PAR Şırnak İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti heyeti, HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Emcet Yalçın ve yönetimi tarafından ağırlandı.

​Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Emcet Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

​"AK Parti İl Başkanı Sn. İbrahim Halil Erkan ve beraberindeki heyeti, bayram ziyareti kapsamında İl Başkanlığımızda ağırladık. Bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyor, bayramın kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz."

​Ertesi Gün İade-i Ziyaret Gerçekleşti

​Ziyaret trafiği ertesi gün HÜDA PAR heyetinin iade-i ziyaretiyle devam etti. HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Emcet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Şırnak İl Başkanlığını ziyaret ederek bayram tebriklerini iletti.

​Ziyarete ev sahipliği yapan AK Parti Şırnak İl Başkanlığı, görüşmeye dair yaptığı bilgilendirmede şunları kaydetti:

​"HÜDA PAR İl Başkanı Sayın Emcet Yalçın ve yönetimini, bayram kutlaması iade-i ziyaret kapsamında teşkilatımızda ağırladık."

Karşılıklı gerçekleştirilen ziyaretler, yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri