Şırnak Valisi Birol Ekici, DİKA Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Şırnak Valisi Birol Ekici ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Mardin’in Artuklu ilçesinde düzenlenen Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Şırnak Valisi Birol Ekici ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere Mardin’in Artuklu ilçesinde bir araya gelen bölge yöneticileri arasında yer aldı.

DİKA Dönem Başkanı ve Siirt Valisi Kemal Kızılkaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Batman Valisi Ekrem Canalp, DİKA Genel Sekreteri Aykut Aniç ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantıda ajansın yönetim kurulu gündemindeki konular ele alındı. Toplantının içeriğine ilişkin ayrıntılı bilgi ise paylaşılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri