Şırnak Üniversitesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anıldı

Şırnak Üniversitesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla "İrade Bizim, Zafer Bizim" temasıyla anlamlı bir anma programı düzenlendi

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz şehitleri rahmet ve minnetle anılırken, gazilere de şükran duyguları ifade edildi.Programa Şırnak Valisi Birol Ekici, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Zafer Tombul, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program kapsamında İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, katılımcılara hitap ederek 15 Temmuz'un milletin birlik ve beraberliğinin en güçlü simgelerinden biri olduğunu vurguladı. Konferansın ardından seslendirdiği istiklâl türküleriyle salonda duygu dolu anlar yaşatan Arzen, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.Etkinlikte, 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk milletinin demokrasiye, bağımsızlığa ve millî iradeye sahip çıkmak adına gösterdiği kararlı duruş bir kez daha hatırlatıldı. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitler dualarla anılırken, kahraman gazilerin fedakârlıkları da minnetle yad edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri