Şırnak Eski Milletvekili Veli Seyda, Mardin’deki Cizrelilerle Bir Araya Geldi

21, 22 ve 23. Dönem Şırnak Milletvekili Veli Seyda, Mardin Cizreliler Derneğini ziyaret ederek iş insanları, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle istişare toplantısında buluştu.

Mardin Cizreliler Derneği binasında gerçekleşen buluşmaya; Dernek Başkanı Bestam Yural ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Artuklu İlçe Müftüsü Süleyman Baran, Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, Cizreli iş insanları ve resmi kurum yetkilileri katıldı.

Bölge Eğitimi ve Dayanışma Masaya Yatırıldı

Toplantıda, Mardin’de yaşayan Cizreliler arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi, sivil toplum faaliyetleri ve bölgesel kalkınma konuları ele alındı. Katılımcılar, kurumlar arası iş birliğinin önemi ve yürütülebilecek ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Yural'dan Teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mardin Cizreliler Derneği Başkanı Bestam Yural, eski Milletvekili Veli Seyda’ya ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, dernek olarak hemşehrileri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirecek çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri