Silopi’de öğretmenlerden Gazze için anlamlı dayanışma

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Senan İdin Fen Lisesi ile Yunus Emre İlkokulu öğretmenleri tarafından ortaklaşa düzenlenen “ÇEDES Gazze İçin Sefer” temalı yardım kermesinde Gazze için 60 bin lira bağış toplandı.

Bakanlığın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen etkinlikte, veliler ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

Kermeste satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplandı.

Etkinlik sonucunda elde edilen 60 bin TL’nin, gönüllüler aracılığıyla Gazze’deki ilgili birimlere ulaştırıldığı bildirildi.

Yetkililer, organizasyona katkı sunan öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür ederek sosyal sorumluluk çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri