Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde ilçe genelindeki kurum ve birlik denetimlerini sürdüren Kaymakam Muhammed Emin Tutal, güvenlik güçleriyle buluştu. Ziyarette Kaymakam Tutal’a, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Murat Kaya ve Mezraa Köyü Muhtarı Cüneyt Timur eşlik etti.
Karakolun Faaliyetleri Yerinde İncelendi
Ziyaret kapsamında karakol komutanlığından yürütülen çalışmalar ve genel asayiş faaliyetleri hakkında brifing alan Kaymakam Tutal, bölgedeki güvenlik ve denetim tedbirlerini yerinde inceledi.
Mehmetçikle Sohbet Etti
Karakolda görev yapan kahraman jandarma personeliyle tek tek tokalaşarak bir süre sohbet eden Kaymakam Tutal, güvenlik güçlerinin zorlu coğrafi koşullarda yürüttüğü fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.