Kar Esaretine Yerinde Müdahale! Hem Yolları Açtırdı Hem Esnafın Derdini Dinledi

Kar yağışının hayatı felç ettiği Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde mülki amir sahaya inerek çalışmaları denetledi. Yolda kalan araçlara müdahale ettiren Kaymakam Semih Memiş, ardından esnafı ziyaret ederek nabız tuttu. O anlar objektiflere böyle yansıdı.

Bölgeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası ulaşımın durma noktasına geldiği ilçede, en üst düzeyden saha denetimi gerçekleştirildi. Kaymakam Semih Memiş, karla mücadele ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla sahaya indi.

Mahsur Kalan Araçlara Anında Müdahale

Kar kalınlığının yer yer yüksek seviyelere ulaştığı güzergahlarda incelemelerde bulunan Kaymakam Memiş, yolda kalan ve ilerlemekte güçlük çeken araçların kurtarılması için ekiplere bizzat talimat verdi. Vatandaşlarla yol üzerinde görüşerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Memiş, ulaşımın aksamaması için tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı.

Esnaf Ziyaretiyle Nabız Tuttu

Karla mücadele denetimlerinin ardından ilçe merkezine geçen Kaymakam Memiş, burada esnafları ziyaret etti. Olumsuz hava koşullarının ticari hayat üzerindeki etkilerini dinleyen ve esnafın taleplerini not alan Memiş, hayırlı işler temennisinde bulunarak devletin her zaman yanlarında olduğu mesajını verdi. Hem kar temizleme çalışmaları hem de halkla kurulan sıcak diyaloglar ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri