Güçlükonak’ta iki köye 5 bin metrekare parke taşı döşendi

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde Düğünyurdu ve Akçakuşak köylerinde toplam 5 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması tamamlandı.

Güçlükonak Kaymakamlığı ve Şırnak İl Özel İdaresi koordinesinde, 2026 Yılı Yatırım Programı kapsamında köylerde ulaşım imkanlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında Düğünyurdu Köyü'nde 3 bin metrekare, Akçakuşak Köyü'nde ise 2 bin metrekare parke taşı döşendi.

Tamamlanan çalışmalarla köy yollarının ve ulaşım alanlarının iyileştirilmesi hedeflenirken, parke taşı uygulamalarının vatandaşların kullanımına sunulduğu belirtildi.

Yetkililer, çalışmaların köy sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri