“Cudi Cup Neden Yok?” Şırnak’ta Spor Kamuoyu Bu Sorunun Cevabını Arıyor

Bir dönem ile dünya tenisçilerini ağırlayan Şırnak’ta, bu yıl turnuvanın organize edilmemesi spor camiasında büyük merak konusu oldu.

Geçtiğimiz yıllarda uluslararası katılımla gerçekleştirilen ve kentin tanıtımına önemli katkı sunan organizasyonun 2026 takviminde yer almaması dikkat çekti.

Şırnak Üniversitesi kortlarında gerçekleştirilen ve Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerden sporcuların katıldığı Cudi Cup, özellikle gençler arasında tenise olan ilgiyi artırmış, kentte spor turizmi açısından önemli bir hareketlilik oluşturmuştu. Ancak bu yıl organizasyona ilişkin resmi bir duyuru yapılmaması “Cudi Cup neden yapılmadı?” sorusunu gündeme taşıdı.

Spor çevrelerinde; bütçe planlaması, sponsor desteği, uluslararası takvim yoğunluğu ve organizasyonel süreçlerin etkili olmuş olabileceği konuşulurken, yetkililerden henüz net bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören turnuvanın yeniden düzenlenip düzenlenmeyeceği ise Şırnaklı sporseverler tarafından merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri