Saha çalışmaları ve farkındalık etkinlikleriyle devam eden kampanya çerçevesinde Cizre Belediyesi Eşbaşkanı ve belediye meclis üyeleri, kentin dinamiklerini harekete geçirmek amacıyla bir dizi ziyarette bulundu. Heyet bu kapsamda; Cizre Ticaret ve Sanayi Odası, Başarı Özel Öğretim Kursu ve Cizre Uğur Kursu yönetimlerini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmelerde; çevre temizliğinin sürdürülebilir kılınması, ortak yaşam alanlarının korunması, toplumda çevre bilincinin güçlendirilmesi ve temizlik seferberliğinin toplumsal katılımla büyütülmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Cizre Belediye Eşbaşkanı Abdurrahim Durmuş, daha temiz, yeşil ve yaşanabilir bir Cizre’nin ancak ortak emek ve güçlü bir toplumsal dayanışmayla mümkün olabileceğini belirterek, kampanyaya sundukları katkı ve duyarlılıktan ötürü kurum yöneticilerine teşekkürlerini iletti.
Başkan Durmuş, “Kolektif Emekle Temiz Kentler” kampanyası doğrultusunda çevre farkındalığını artırmaya yönelik kurum ziyaretleri ve saha çalışmalarının önümüzdeki günlerde de ivme kazanarak devam edeceğini bildirdi.