Cizre’de TEKNOFEST’e Damga Vuran Öğretmenlere Başarı Belgesi

Şanlıurfa’da düzenlenen TEKNOFEST Güneydoğu 2026 programına katılarak öğrencileri teknolojiyle buluşturan öğretmenlere düzenlenen törenle Başarı Belgesi verildi.

Cizre’den Şanlıurfa’da gerçekleştirilen ve bölgede büyük ses getiren TEKNOFEST Güneydoğu 2026 programına katılım sağlayarak Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkı sunan eğitimciler için ödül töreni düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende, teknoloji hamlesine katkı veren öğretmenlerin gururu paylaşıldı.

Kaymakam Baycar: "Kıymetli Öğretmenlerimize Minnettarım"

Törende konuşan Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, eğitimcilerin üstlendiği tarihi misyona dikkat çekerek, "Öğrencilerimizi geleceğin teknolojileriyle buluşturan, Millî Teknoloji Hamlesi’nin genç gönüllere ulaşmasını sağlayan kıymetli öğretmenlerimize minnettarım. Bu paha biçilmez emekleriniz için hepinizi en kalbi duygularla tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Millî Eğitim Müdürü İke: "En Büyük Başarı Öğrencilerin Gözlerindeki Işıltı"

Cizre İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke ise TEKNOFEST’e öğrencileri taşıyan ve onların bilimle tanışmasına vesile olan öğretmenlerin büyük bir özveri gösterdiklerini belirtti. Öğrencilerin gözlerindeki ışıltının en büyük başarı olduğunu vurgulayan İke, bu ortak gururdan dolayı tüm eğitim kadrosuna teşekkür etti.

Başarı Belgeleri Tek Tek Takdim Edildi

Konuşmaların ardından TEKNOFEST organizasyonunda üstün gayret gösteren her bir öğretmene Başarı Belgeleri Kaymakam Ahmet Vezir Baycar ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke tarafından takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri