Cizre’de 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde düzenlenen şenliklerin adresi bu kez Cizre 100. Yıl İlkokulu oldu. Programa Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke katılarak, çocukların hazırladığı gösterileri yerinden takip etti.
Okul Bahçesi Bayram Yerine Döndü
Öğrenciler tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan halk oyunları, şiir dinletileri ve çeşitli sahne gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Okul bahçesini dolduran veliler ve öğrenciler, bayram atmosferini doyasıya yaşarken ortaya renkli görüntüler çıktı. Çocukların heyecanı ve mutluluğu, 23 Nisan ruhunu tüm ilçeye bir kez daha hissettirdi.
Kaymakam Baycar: "Çocuklarımız En Kıymetli Değerimiz"
Etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilenen, onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, "23 Nisan yalnızca bir bayram değil; milli egemenliğimizin ve geleceğe duyduğumuz güvenin en güçlü sembolüdür. Çocuklarımız, ülkemizin yarınlarını inşa edecek en kıymetli değerlerimizdir. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm evlatlarımızın bayramını kutluyorum."
Unutulmaz Anlar Yaşandı
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ile birlikte sınıfları ve etkinlik alanlarını gezen Kaymakam Baycar, öğretmenlerin özverili çalışmaları nedeniyle okul yönetimini tebrik etti. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen şenlikler, hem davetliler hem de öğrenciler için unutulmaz anlara sahne oldu.