Cizre'de okul ziyaretlerini sürdüren protokol, kırsal ve merkez ayrımı gözetmeksizin eğitim kurumlarının nabzını tutmaya devam ediyor. Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke ve Şube Müdürü Sabri Salgut ile birlikte Zuran İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Fiziki Durum ve Eğitim Ortamı İncelendi
Ziyaret sırasında okulun fiziki yapısı, derslikler ve genel eğitim ortamı hakkında okul yönetiminden brifing alan Kaymakam Baycar, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Öğrencilerin Talepleri Dinlendi
Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, onlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Çocukların talep ve beklentilerini tek tek dinleyen Baycar, eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak adına her türlü çalışmaya büyük önem verdiklerini belirtti.
Ziyaret, öğretmenlerin ve öğrencilerin istek ve önerilerinin dinlenmesinin ardından onlara başarı dileklerinin iletilmesiyle sona erdi.