Cizre 2026’ya Kar yağışı ile Merhaba dedi

Cizre uzun yıllar sonra yağan Kar yağışı ile yeni bir yıla beyaz bir örtü ile girdi.2026 yılına kar yağışı ile merhaba diyen Cizre’de 6 yıl aradan sonra yağan karın sevinç yaşandı.

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Cizre’de de 2026’ya girmenin sevinci ve mutluluğu yaşandı. Ancak yağan kar ve akabinde yağan yağmur nedeni ile yeni yıla evlerinde merhaba dedi.

Cizre yıllar sonra yeni bir yıla kar yağışı ile merhaba dedi. Geçtiğimiz Pazartesi günü yağan kar yağışı ile 6 yıl sonra beyaz örtü ile kaplanan Cizre’de vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. Dört günden bu yana etkisini sürdüren kar yağışı ilçeyi bembeyaz bir örtü ile kartpostallık bir görüntüye dönüştürürken, kar yağışı nedeni ile kara yolu ve hava yolu ulaşıma kapanırken okullarda tatil edildi.

Okulların tatil edildiği, yolların kapandığı ilçe merkezinde vatandaşlar yağan karın keyfini doyasıya çıkardı. Şehre hakim yüksek noktalar ile Dicle Nehri Kenarındaki parklara akın eden Cizreliler 6 yıl sonra yağan karın sevinci aileleri ve sevdikleri ile yaşamanın ve yaşatmanın zevkini çıkardı.

Parklarda kartopu oynayıp, Kardan Adam yapan Cizreliler, muhteşem manzara eşliğinde resimler çekerek bu özel anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri