Başkan Mir’den Başkan Yarka’ya Yatırımlar İçin Teşekkür

Şırnak’ta ulaşıma nefes aldıracak projeler hayata geçerken, kentin önemli sivil toplum temsilcilerinden anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

Şırnak Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı makamında ziyaret ederek Cizre Caddesi’nde yapımı tamamlanan üst geçit projesi dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Kent içi ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getiren üst geçidin özellikle yoğun trafik akışının yaşandığı bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirten Mir, projenin Şırnak’ın modern şehircilik vizyonuna katkı sunduğunu ifade etti. Mir, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıran bu tür yatırımların kentin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ziyarette yalnızca üst geçit projesi değil, Şırnak Belediyesi tarafından kent merkezinde sürdürülen ve tamamlanan diğer yatırımlar da ele alındı. Taraflar, şehir estetiğini güçlendiren, sosyal yaşam alanlarını artıran ve altyapıyı modernize eden projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka ise halkın ihtiyaçlarını önceleyen bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, Şırnak’ın her alanda daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için yatırımların aralıksız süreceğini söyledi. Yarka, destek ve yapıcı değerlendirmeleri dolayısıyla İdris Mir’e teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaret, yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesi açısından da dikkat çekti. Şırnak’ta hizmet odaklı projelerin toplumun farklı kesimleri tarafından takdir görmesi, kentte ortak kalkınma iradesinin güçlü şekilde sürdüğünü bir kez daha ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri