Şırnak’ın Cizre İlçesinde 7 sınıf Öğrencisi Güneş Güneş,Televizyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maaşını “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına bağışladığını görünce,tatil için kumbarasında biriktirdiği parayı babasının yardımı ile Milli Dayanışma Kampanyası`na bağışladı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde ikamet eden Büyük Birlik Partisi Şırnak İl Başkanı Hacı Güneş’in kızı Vatan Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Güneş Güneş,Tatil Yapmak için dört aydan bu yana kumbarasında biriktirdiği parayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başlattığı `Biz Bize Yeteriz Türkiye`m` kampanyasına bağışlamak istedi.
-Parayı Tatile gitmek için biriktirdim
Babasının onayını da alarak kumbarasını açan Güneş Güneş, sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başlattığı `Biz Bize Yeteriz Türkiye`m` kampanyasına bağışlamak istedim. Bu anlamda Şırnak Cizre’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarımı yolluyorum” dedi.
Kumbarasını açıp içindeki yaklaşık 80 TL.bozuk parayı “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına bağışlamak için babasına teslim etti.Kızının kendisine teslim ettiği parayı teslim alan Baba Hacı Güneş,parayı alıp, kampanya hesabına yatırmak için bankaya gitti.Kızının tatile gitmek için dört aydan bu yana biriktirdiği yaklaşık 80 TL’yi Kızı Güneş Güneş adına kampanya hesabına yatırıp, dekontu da kendisine teslim etti.
-Takdir edilecek bir duyarlılık gösterdi
Kızının tatil için biriktirdiği parayı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlamasının takdir edilecek bir duyarlılık örneği olduğunu belirten Baba Hacı Güneş,kızımı bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum.Bu zor günlerde herkesin ve her kesimin bu duyarlılığı göstermesi gerekiyor.Çünkü bu süreci birbirimize destek çıkarak atlatabiliriz.Bu anlamda sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başlattığı `Biz Bize Yeteriz Türkiye`m` kampanyasına destek olmaya davet eder,bağışta bulunanlara da teşekkür ederim”dedi.