Kayseri'de Aladağlar Milli Parkı sınırlarında bulunan Kapuzbaşı Şelalesi havadan çekilen manzarası ile eşsiz görüntüler oluşturdu. Dünyanın en yüksekteki ikinci olma özelliği taşıyan şelale suyun akarken çıkardığı ses ve oluşturduğu serinlikle büyük beğeni topluyor.
Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Aladağlar Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan Kapuzbaşı Şelalesi yaz mevsiminde yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarının başında yer alıyor. 700 metre rakımda bulunan Kapuzbaşı Şelalesi, suyun kaynağından çıktığı şekilde aşağıya dökülmesiyle dikkat çekiyor.
Dünyanın en yüksekteki ikinci şelalesi havadan görüntülendi: Eşsiz manzarası kendine hayran bıraktırdı
Dünyanın en yüksekteki ikinci olma özelliği taşıyan şelale suyun akarken çıkardığı ses ve oluşturduğu serinlikle büyük beğeni topluyor.
İlk yorum yazan siz olun