Şırnak'ta Uyuşturucuya Büyük Darbe: 14 Gözaltı

Narkotik ekipleri, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 15 şüphelinin 18 adresine eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyona 277 personel katıldı, 14 şüpheli gözaltına alındı, bir firari şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, İstihbarat Şube'nin desteğiyle il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan "sokak satıcısı" olarak tabir edilen şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.

Planlı ve projeli bir çalışmanın ürünü olan operasyon kapsamında, 21 Ekim 2025 tarihinde harekete geçen ekipler, Cizre ilçesinde 14 şüphelinin 16 adresi, Merkez ilçede 1 şüphelinin 1 adresi ve Mersin'in Akdeniz ilçesinde 1 adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi.

Toplam 60 ekip ve 277 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, 14 şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Mersin'de tespit edilen ve firari durumdaki 1 şüphelinin yakalanması içinse çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Operasyonla ilgili soruşturmaların derinleştirildiği ve şüphelilerin adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri