Otomobil bariyerleri aşıp direğe çarptı! Can pazarı yaşandı

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan iki kişi itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılardan Vedat Akyüz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın yoldan çıkarak bariyer ve direğe çarptığı kazada ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, Diyarbakır Siverek kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak önce bariyerlere daldı, ardından da direğe çarpıp durabildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Araçta sıkışan 2 kişi ekiplerin ve vatandaşların da yardımı ile çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Vedat Akyüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri