Cizre’de Parklarda GSM ve İnternet Şebekeleri çekmiyor, vatandaşlar çözüm bekliyor

Cizre’de Parklarda GSM ve İnternet Şebekeleri çekmiyor, vatandaşlar çözüm bekliyor
Cizre’de, Dicle Nehri kenarındaki parklarda telefon hatları ve internetin çekmemesine vatandaşlar tepki gösterip, iletişim çağında olmalarına rağmen iletişim hatlarının bu derece sorunlu olmasına anlam veremediklerini söyledi.

Cizre’de Dicle Nehri kenarında bulunan park ve bahçelerde telefon ve internet şebeke vericilerinin iyi çekmemesi nedeniyle vatandaşlar, cep telefonu ile görüşmelerini ve interneti sağlıklı bir şekilde kullanamadıklarından dolayı dünya ile iletişimlerinin kesildiklerini ifade ederek yaşanan bu durumun yaşam kalitesini olumsuz yönde etkilediğini belirttiler.

telefon-cekmiyor-sorunu.jpg

Teknolojinin hızla geliştiği Türkiye’de hala iletişimde sıkıntıların olmasına anlam veremediklerini ve bu durumun iletişim çağında olmalarına rağmen hayatı olumsuz yönde etkilediğine vurgu yapan vatandaşlar, her akşam yüzlerce insan ailesi ve sevdikleri ile dicle nehri kenarında dinlenip zaman geçiriyor. Kimisi de hem dinlenip hem de yanlarında getirdikleri dijital materyallerle işlerini yürütmeye çalışıyor. Ancak ilçenin her tarafında vericiler olmasına rağmen iletişimde sorun yaşıyoruz. Bazen görüşme yapmak bazen de bir resim veya dosyayı internet yolu ile göndermek için yerimizi değiştirerek halletmeye çalışıyoruz.

Yetkililerden ricamız iletişimdeki bu sorunun biran önce çözülüp vatandaşlara daha kaliteli bir iletişimim hizmetinin verilmesini sağlamalarıdır.

Kaynak:Mevlüde Sevim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.