Trafik kazasında 1’i çocuk 3 kişi yaralandı
Bir inşaat firmasına ait hafriyat kamyonu Şırnak’tan Cizre’ye kum almak için yola çıktı. Şırnak-Cizre karayolunun 10. Km’sinde, şoförün kamyon damperini açık unutması nedeni ile yolda bulunan MOBESE direğine çarparak devrildi. N.E. yönetimindeki 73 AAV 613 plakalı hafriyat kamyonun içerisinde bulunan 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.
112 Acil servisine haber verilmesi üzerine, olay yerine 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeni ile karayolu uzun bir süre trafiğe kapatıldı. Çevrede bulunan maden ocağında çalışan Loader kepçe ile devrilen kamyon yoldan çekilerek, trafiğe kapatılan karayolu yeniden ulaşıma açıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi..
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.