20 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

YOLLARDA UMUT BELİRDİ..! ULAŞTIRMA BAKANI ŞIRNAK’TA

YOLLARDA UMUT BELİRDİ..!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn.Adil KARAİSMAİLOĞLU, bölge temasları kapsamında geldiği ilimizde, Valimiz Sn.Ali Hamza PEHLİVAN, Milletvekilimiz Sn.Rizgin BİRLİK, İl Başkanımız Sn.İbrahim Halil ERKAN ve il teşkilatı, ilçe ve belde belediye başkanlarımızın katılımı ile sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya geldi.
Bakanımız Sn.Adil KARAİSMAİLOĞLU, Yerel Yönetimler ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmasında şehrimiz ve bölgemize ilişkin yapılacak olan çalışmalar ve programa dahil edilen projelere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Şırnak-Van Yolu, Şırnak-Hakkari, Şırnak-Siirt Yolu, Şırnak-İlçeler arası ve şehir merkezinde ki yollara ilişkin arz ettiğimiz konuları yakından takip ettiklerini, şehrimiz ve bölgemiz için hayati önem taşıyan Karayolları Bölge Şefliğinin Şırnak ilimizde kurulmasının farz olduğunu belirterek, şehrimizde karayolları şefliğinin kurulacağı müjdesini verdi.
Bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda, hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyor, her şart ve koşulda daha güzel bir Şırnak için bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.
 
Bu vesileyle, Şırnak Karayolları Bölge Şefliğinin, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.