19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“YILDIZLAR BAŞKA BİR KIYIDA DOĞMAK İÇİN BATARLAR.!”

“YILDIZLAR BAŞKA BİR KIYIDA DOĞMAK İÇİN BATARLAR.!”
O Kıyıya Selam Olsun… Yıldızlar Yoldaşınız Mekanınız Cennet Olsun…!
Maalesef, Azrail Yine Yola Çıkmıştı.. İdil-Cizre Yolunda Ciğerimizi Parçalayan Trafik Kazasında 4 Can Verdik Dört Bin Eve Ateş Düştü.. !
” Umudunun Kıraç Yansımalarıyla Yaralanmaya; Yaralarından Hep Uzaklarda Ve Ebediyyen Uzaklarda Olacak Sevdâsı İçin Özlem Kanları, Yangın Yaşları Akıtmaya Razı; Mutlu Ve Neşeli Görüntüsüne Hüznünü Ambalajlayan Ötelere Zamansız Giden Çocuk-lar,Dostlar;” Sevgili Heci Osman Urat, Sevgili Kezban Aşkın, Sevgili Abdullah Dündar Ve Sevgili M.Ali Önder, Bilesiniz ki Şırnak Zamansız Gidişinize Ağlıyor Bugün… Ve Gözyaşları Yağmur Olup yağdı Şehr-i Nuh’un Üzerine…. Ve Yasınızı Tutuyor Cudi’nin Eteklerinde Kardelenler, Yasemenler, Nergisler Kıgrlangıclar…!
Ah Ki Ah, Nasıl Anlatılır Bu Hal, Bu Kör Kötük ölümcül yara ve Ciğerimizi Paramparça Eden Ehval, Şiir Kifayetsiz, Şair Yetim, Sözcükler Dile Gelmez Kement Olur Boğaza, Nefessiz Kalır Bir Neyzen ah ki ah..
Acı İle Yüreklerde Dinmez Bir Keder, Köz Köz Yanan Bin Ateş, Zamansız Gidişinize Ağlar Şehr-İ Botan Şehr-İ Nuh Dostlar….!
Elemli Bir Trafik Kazasında Yaşamlarını Veren Kardeşlerim, Dostlarım, Sevgili Heci Osman Urat, Sevgili Kezban Aşkın, Sevgili Abdullah Dündar, Sevgili M.Ali Önder, Yıldızlar Yoldaşınız Mekanınız Cennet Olsun….!
Trafik Kazasında Yaralanan Kardeşlerim, Roni Aşkın Ve Veli Önder Diyarbakır’a Sevkedilmiştir. Rabbimden Şifa Diliyorum…
İdil Cizre Yolunda Yaşanan Trafik Kazasında Yaşamlarını Verenlerin Ailelerine Sevenlerine Sabır Ve Baş Sağılığı Diliyorum….
Mekanları Cennet Olsun…
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.