19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN İYİLİK MELEĞİNE BAŞARILAR…!”

“YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN İYİLİK MELEĞİNE BAŞARILAR…!”
Şırnak’lıların Diyarbakır’daki evi olan ŞİVİ-DER’in, geride bıraktığımız günlerde Amed’te yapılan 11. Olağan Kongresinde 22 Yıldır Tüm Şırnak’ın yükünü adeta tek taşıyarak kahrını çeken bilge Başkan Aziz Özalp, yeniden Seçilerek 5.dönemde de Şırnaklıların kahrını çekmeye devam dedi.
*
Tartışmasız Şırnak’ın Açık Ara en Faydalı, en değerli ve en önemli faal derneği olan ŞİVİ-DER’i Ve Sizlerin Şırnaklı Akrabaları için şahsı aracı ile yedi yirmi dört hiçbir karşılık beklemeden hizmet eden 11. Kongerede yeniden başkanlığa seçilen Bilge Başkanı, maddi destek ve katkılarınızla bari bundan sonra yalnız bırakmayalım. Özellikle Şırnaklı İş insanlarına çağrımdır, Aziz başkan sizlerin görevini tek başına 22 yıldır üstlenmiş yapıyor bari bundan sonra maddi manevi desteklerle derneğe güç, kendisine de moral olsun…. Sizler için artık Vefa Zamanı….
*
Yönetimi İle Beraber (neredeyse) Çeyrek Asırdır “Cenaze aracı ile yurtiçinden ve yurt dışından gelen cenazeler ile ilgilenip gideceği yere cenazeyi araçla göndermek. Hastanelere gelenlerle ilgilenmek, gerektiğinde kan ihtiyaçlarını sağlamak, hastanelerdeki Şırnak’lı hasta ve yakınlarını ziyaretlerde bulunmak, D.bakıra yerleşen Şırnaklıların düğünlerinde onlarla beraber olmak, taziyelerinde bulunmak, iş yeri açılışlarına katılmak, onlarla sürekli irtibatlı olmak, maddi durumu düşük olan ailelere bütçeleri nisbetinde nakdi, gıda, kira vs gibi maddi yardımlarda bulunmak, Derneğe gelen Diyarbakır’da okuyan Şırnak’lı öğrencilerin kira gibi sorunlarına yardımcı olmak, derneklerine gelen durumu olmayan Şırnaklıları, yemek-barınma gibi otellere yerleştirmek, şahsi aracı ile yedi yirmi dört onlarla ilgilenen ve bunun gibi daha nice nice Takdire Şayan Hizmetlere İmza “Şivi-Der (Şırnak-Cizre-Uludere-Silopi-İdil-Güçlükonak-Beytüşşebap Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği” Başkanı Aziz Özalp’ı Ayakta Alkışlıyorum.
*
Hiçbir karşılık beklemeden, bütün enerjisini “yedi yirmi dört” Güçlükonak’ın en ucra mezrasından Beytüşebbab’ın en sınıra yakın köyüne kadar Şırnak’lısı Cizre’lisi Silopi’lisi, Uludere’lisi hiç bir fark gözetmeksizin ” EVET 22 senesini Şırnaklılara adayan Aziz Özalp’ı kutluyor kendisine ve yönetimine en şairna duygularımla şükranlarımı sunuyor, Abem dediğim Bilge Başkanın önünde saygı ile eğiliyorum. Sen buna değersin Şırnak’ın Amed’teki iyilik meleği…
*
Maddi Manevi Başkan Aziz abemi Yalnız bırakmayan Başkanım Osman Geliş’e, Başkanım Süleyman Çağlı’ya, Vekil Rizgin Birlik’e Kadooğlu ve Onat ailesine Tüm Şırnak adına TEŞEKKÜR EDİYORUM.. Lütfen Yeni dönemde de Şırnaklıların Amedteki evi olan ŞİVİ-DER’e o kutsal destek ve katkılarınız devam etsin. Çünkü o Garibanların babası ve her türlü övgüyü hak eden bir iyilik meleğidir….
*
Maddi manevi hiçbir destek sunmayan Şırnak’ın diğer zenginlerine, para babalarına, İş insanlarınada Rabbimden Akıl ihsan diliyorum… İnanın sizleri anlıyorum ve biliyorum fakirlik zor hemde ne zor vs (!)
*
Saygınlığı En Dibine Kadar Hak Eden, Asilzade Kişilik, Gerçek Vekilim, A.Aziz Özalp Abem Yeni başkanlık dönemin hayırlı olsun Rabbim Seni başımızdan eksik etmesin…
Başarı Dileklerimle…
Dündar Sansur

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.