25 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“YAV ALLAH İÇİN, BU MEMLEKETTE HİÇMİ, DÜZGÜN BİR İŞ YAPILMAYACAK..!”

“YAV ALLAH İÇİN, BU MEMLEKETTE HİÇMİ, DÜZGÜN BİR İŞ YAPILMAYACAK..!”
Burası 1 Yılda 2 Defa Yıkılıp Tekrar Yapılan Cizre-Şırnak Kavşağı Üst Araç Geçişidir..!
Evet, çok merak ediyoruz, şehri, Şırnak’ta, şehri Cizre’de, şehri Silopi’de ve diğer ilçelerde özellikle yollarla ilgili hiçmi Allah için doğru düzgün bir iş yapılmayacak.???!!!

Burası neresimi? Burası 1 yılda 2. Defadır, Devletimiz tarafından malum şirketlere ihale verildiği,” birincisinde toprak dökülüp tekrar daha 1 ayında çöken ve yine verilen trilyonların heba olduğu” birincisinden ders alınarak 2. Defa İhaleye verilip bilmem hangi şirketler tarafından yapılan Cizre Şırnak çevre yolu kavşağı üst geçit yolu ve daha ilginci, daha bu yolun teslimi bile yapılmamış olmasına rağmen gördüğünüz gibi yine bu yol çatlak..!

Hasıle kelam, Şimdi bu iki defadır tekrar tekrar yapılan trilyonlarca paraya ihaleyi alan bilmem ortakları (artık erkimselerse) yapan onay veren bu yola” ve çöken Cizre-Şırnak Çevre yol, üst geçidine olur izni verecek olana, erkimse siyasi, yönetici, yada mühendis fark etmez, ben bunlara vatan haini, ahlaktan yoksun Devlet düşmanı bilerek yada bilmeyerek yolsuzluk yapan işini düzgün yapmayanlar dersem, sizler beni vatan haini ilan edermisiniz? Merak ediyorum?

Ya Allah için, hiçmi Allahtan korkunuz yok, inanın Devletimiz samimi ve hizmette sınır tanımıyor, ve Dveletimiz Ve Ankara Şırnak’ı seviyor inanın Ankara samimi her türlü Şırnak için her şekilde ki hizmete…!

Ancak yereldeki partisi,ister a partisi ister h, yada b ,c partisi olsun, düşüncesi fark etmeksizin bazı siyasiler yada bilmem şirketler yada yöneticiler samimimi, işte orası meçhul.!!!

Şırnak-Siirt yoluna adamlar resmen kum yerine toprak dökerler, yada mucur dökerler, yada eski yol üzerine 5 santimlik asfalt dökerler, kimseden çıt çıkmaz, Silopi Habur yolundaki yola şirket resmen kum yada mucur yerine toprak döker kimseden çıt çıkmaz, Şırnak-Cizre Tüneli çıkışındaki dünyada eşi benzeri olmayan sert kavşak mı desem, Silopi Kurtik,”ki onlarca kazanın ve oluşan kazaların sonucu onlarca insanın yaşamını verdiği o sert viraj mı desem, Silopi-Cizre yolundaki çukurlardan kaynaklı günde en az 30 aracın lastiklerinin amartosörlerinin patladığı milli servetin gitti yolmu desem, tam 5 defadır tekrar tekrar yapılan, Şırnak -Cizre yolumu desem, yine Silopi’deki konutlarda damlayan daireler, duvarları çatlayan daireler, Şırnak’ta konutlardaki evlerde bir çok mühendislik sorun olur çıt çıkmaz, eğitim, sağlık vs, her yerden hasıle kelam nerden baksan turarsızlık, nerden baksan bilmem nece vs.!

Ama herkes Tüm Şırnak başını koma sokar ve bu gördüğünüz foto sizin aynanız değerli Şırnaklılar.!

Ben yine sözü fazla uzatıp kafanızı ağrıtmayayım. Bu foto sizlerin eseri, ve inanın ister bana kızın ister eleştirin, ister Dündr Sansur’u bilmem han makamlara şikayet edip zaten bu adam hain, terörist deyip kendinizi bilmem hangi makamlara aklamaya çalışın, inanın yemezler..:! Ne ben teröristim nede sizler dürüst? Ve inanın bunu Devlette biliyor, halkta biliyor? Ama bu ve benzeri fotolar sizlerin eseridir.net olan tek şey budur..:!

Kısaca değerli Şırnaklılar, Böle başa böyle tarak vesselam.!!!

Bu arada, ben bu fotoyu, yedi yirmi dört partisi fark etmeksizin bazı siyasilerin yalakalığını yapan, onlara takla atan şowmenlik yapan 3 kuruşa kendilerini satan bazı sosyal medya sayfala adminlerine armağan ediyorum…(!)

İnşallah, ben ölmeden bir kere bile olsa bu memlekette bir düzgün iş yapılır umudu ile…!

İyi uykular Şırnak…

Dündar Sansur..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.