25 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“YAKIŞMADI ŞIRNAK…!”

“YAKIŞMADI ŞIRNAK…!”
Bugün Ağaç Kıyımını Yapanları Protesto Ettik.
Doğasına, Memleketine, şehrine yarınlarına sahip çıkmak adına ağaç ve doğa katliamına hayır demek adına başta Organizasyonu düzenleyen Şırnak Barosu, Kesk bileşenleri ve onlara destek veren Bazı STK’lar, HDP, CHP, DEVA, GELECEK Partisi Yöneticilerine, Barış Annelerine Duyarlılık Sergiledikleri İçin SONSUIZ ŞÜKRANLA TEŞEKKÜRLER DİYORUM….!
**
Son 20 gündür gerek Şırnak Barosu gerek Kesk bileşenleri, gerekse ben ve diğer bir çok duyarlı facce adminleri ile sayfalarımızda bas bas bağırdık, Doğamız Rant Adına Yok Ediliyor, Ve Yarınlarımız Yok Ediliyor Ve Ağaç Katliamı Var Diye “Demokratik hakkımızı kullanarak” BARO’nun düzenlediği basın açıklamasına herkes iştirak etsin, doğa katliamına yasal tepkimizi koyalım ki bu kirli rant bitsin adına bu etkinliğe defaatla tüm Şırnak halkına deklere ettik ve davet ettik…
**
Ne acıdırki sabah erkenden kalkarak büyük bir heyecanla BARO’nun düzenlediği bu etkinliğe katılmak destek amaçlı Şırnak’a doğru yola çıkmak adına arabama bindim, ben kardeşim Mustafa hoca, KESK bileşeni olan SES’ten ’ten Osman abe ve oğlum Hamza ile Şırnak’a “ALANDA ONBİNLERİN BASIN AÇIKLAMASINA KATILACAĞI HAYALİ İLE” yola çıktık..
Saydık, Cizre Şırnak arasında kesilen ağaçları taşıyan tırları saydık 31 “Siirt yolu hariç” ve dönüşte de Aağç taşıyan 40 araç saydık, sadece Şırnak Cizre arası “3 saatte”toplamda 70’ten fazla araç saydık. Ama işin daha trajedisi ise Şırnak’ın doğasını yok eden ağaç kıyımına hayır demek için düzenlenen basın açıklamasına katılanların sayısı 80 insan değildi. Dahada acısı orada bulunan polis arkadaşlarımızın sayısı 150’den fazla idi.gülermisin ağlarmısın.!
Böylemi kendine doğana sahip çıkacaksın eeeey şehr-i Şırnak…! Üzüldüm kahroldum…! Utandım…
**
Bumudur ey Şırnak ve ey klawye kahramanları, ey Şırnak sevdavlısıyım diyen sözde Stk’lar, ihaleden ihaleye koşan markalı kravatlılar, o Bakan senin ve genel müdür diye boy boy sosyal medyada Şırnak tek aşkımız diyen sahtekarlar” (!) ve diğer siyasi parti temsilcileri ve sözde kendilerine basın-gazeteci cemiyet başkanı diyen dansözler; “sanıyormusunuz ki tarih bunu unutacak ve sizlerin ve ranta bulaşmış, yalakalık ve takla amuda kalkarak kendi halkına yaptığınız kirli yüreğinizi unutacakmı sanıyorsunuz…!? Hayır asla.. Sizler tarihin en kirli çöplüğünde şeref yerine parayı rantı tercih ettiler yazacaktır tarih biline…!
Bıraktım, Sosyal medyada ağaç katliamı paylaşmını yapanları sadece Sayfalarımızda Yorum Yazanlar Bile Katılsaydı Bu Basın Açıklamasına Sayımız en Az 10 Bin Olurdu…
Ama Ben Ordaydım…!
Zülüm Karşısında Sessiz Kalan Dilsiz Şeytanlara Nottor Bu… Nokta…!
*
Şırnak’ı Adeta Talan Eden Doğa Düşmanı, Rant Uğruna Şırnak’ın Geleceğini Yok Etmeye Çabalayanlara Ağaç Kıyımına, Termik Santrallere, Nehirlerimizi Kirletenlere Karşı Dik Duran Şırnak Kesk Önünde Bulunan Bir Avuç İnsana Selam Olsun..
Hasile Kelam Şırnaklılara Ve Klawye Kahramanlarana Son Sözüm;
“Her Toplum Layık Olduğu Şekilde Yönetilir (Ayet Bakara Süresi)
İyi Uykular ŞIRNAK Bu Daha İyi Günlerimiz..!
VESSELAM….
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.