25 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

VURGUNMU İHMALMİ?

Halk TV ve CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren’den harabe haline olan Hekim Evi ve içinde yerlere saçılmış Yüzlerce koli, ilaç ve hekim evinin kaderi ile ilgili Cevap bekleyen sorular? Yenilir” Yutulur Cinsten olmayan İddialar ve daha neler neler….!
Yüce fikrimizce bu büyütülecek bir şey değil.! Sadece küçüçük Bir İhmal…!
Ancak, Yetkililerimizin bu konuda bizimle aynı fikirde olup olmadıklarını da merak etmiyor değiliz.! mevzu büyükmü? küçükmü?
Umarım bizimle aynı fikirdeler…(!)
Birilerinin Halk TV’de yayınlanan “yalan dolan, foto şhopla hatta yapay zeka ile profesyonelce ayarlanan görüntülerle ilgili bu vatan hainleri ile ilgili derhal soruşturma açması lazım diye düşünüuyorum?
Kanal İstanbul’un yarattığı gündem son hız.” üfff özür kekeler, konuları karıştırdım. Konumuz hekim eviydi sanırım evet evet..
Hasıle kelam, hendek rezaleti döneminden beri harabe kalan Şırnak Hekim evinin her tarafına saçılmış, HalkTv’nin anlatımına göre binlerce” Koli İlaç ve tıppi atık ilaç ve ne olduğu belli olmayan malzemelerle ilgili sorulara cevap vermesi lazım?
Talanmı? İhmalmı? Vurgumu? CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren’in İddiasına göre, harabe olan binanın yıkılıp yerine rant amaçlı hekim evi değilde, birilerinin burasını AVM’ye dönüştürme amacında olduğunu söylediği ve daha başka yenilir yutulur cinsten olmayan iddialara da birilerinin kamuoyunu bilgilendirme amaçlı da olsa Cevap vermesi elzemdir..!
Vatanını, milletini seven, Şırnak’a aşık olan ŞırnakTv ailesi olarak, Halk Tv’de yayınlanan habere gözümüzü kapatıp, kulağımızı tıkayıp öylesine “kimse kusura bakmasın” geçiştiremezdik.! babamda olsa affetmem sorarım. konun dolaylı dolaysız muhatapları, yarası olanlar ve yıkamacı, yağlamacılar yalamasılar. Art Niyet aramayın, Konu Şırnak’sa gerisi teferruattır….
Kimse, hiç bir Allah’ın kuluna ne bir garazımız nede bir düşmanlığımız var. kimseyi yada kurumları da suçlamıyor, yargılamıyoruz. Şahsim olarak, aylar önce Hekim evinin akibeti ile ilgili tamamen iyi niyete dayalı olarak, bazı yetkililerden bilgi amaçlı diyaloğa geçtim. ama geçemedin. dönüş olmadı. Telefonumuzada çıkan olmadı. Sorularıma cevap aldım alamadım. Belki o zaman bazı yurdumun insanları beni kaala alsaydı mevzu bu haadeye gelmeyecekti. Şırnak olarak HALK TVye malzeme olmayacak, Tüm Türkiye’ye bu nahoş görüntülerle rezil olmayacaktık.
Değerli, Dostlarım, ben Hekim evi neden harabe? yerine bilmem ne kurulacak? yada başka yerde yapılacağın derdinde pek değilim. çünkü zaten atı alan geçmiş MÛŞÊLE’yi (!) Ben asıl işin sağlık boyutundayım, atıl durumda olan binaya mahalle çocukları gidip o ilaçları almış olsalardı, ne olurdu? yada o ilaçların orada ne işi var? milli servet değilmi? Ankara’dan bir kaç kuruç gelene kadar onlarca lobi yapan değerli yetkililerimiz, o paraları buralaramı gömmüş acaba demiyoırum? çünkü bu sadece bir ihmal vs…!
Anlayacağınız, Durum nerden baksan amatörlük kokuyor, acemilik kokuyor.! İnanın kötü bir algım yok, tablo net korkunç bir ihmal yada aşırı özgüvenden kaynaklı şaft kayması vs…!
Burada benim amacım sadece Aşık olduğum Şırnak adına basın ve habercilik ilkeleri çerçevesinde kamouyunu bilgilendirmek, ben işimi yapıyorum. Kahraman falanda değilim, tam tersi hepimiz varsa suçun ortaklarıyız…!
Artı bu iddiaların Sahibi ben değilim, ve kim, oda çok önemli değil, Mesele şudurki, bu Halk Tv de yayınlanan görüntülerin içeriği ile sorumluların cevap vermesi?
Yetkililerden kamuoyu adına cevap bekliyoruz..!
Beni Ne Chp ilgilendirir, ve başka bir yerden de meseleye bakmamaktayım….!
Sadece bu tablo hoş bir tablo değil diyorum…!
Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı olan Bir Kürt OLARAK, Devletime Bazı noktalarda eleştirilerim, beklentilerim sitemlerim azda kırgınlarım olsa bile ben Ülkemide vatanımıda seviyorum.
Sağduyu ve samimiyet diyorum..!
Devletin malı deniz değil.! kimze bize keriz muammelesi de yapmasın.! herkes Halk Tv’yi Osman Başkanı yada beni eleştirmeden zaten vatan hainleridir. amaçları bizden para kopartmak demeden önce ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYSUN…:!
Net olarak söylemekteyim, Kamuoyu adına Bunun takipçisi olacağımızda bilinsin.! sanırım bir çok kurum aynı durumda iddiaları da halkın diline dolamış gidiyor. bu sadece bozdağının görünen kısmıymış vay babam vay…:! onları da deşeceğiz efendim…!
Başka Şırnak Yok…
Her şey Şırnak İçin…
Dündar Sansur

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.