29 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

VALİ PEHLİVAN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan “Damla Gönüllülük Hareketi Projesi” kapsamında İlimize misafir olan Proje Gönüllüsü Gençlerle Bir Araya Geldi
Vali Pehlivan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2014 yılında hazırlanarak uygulamaya konulan “Damla Gönüllülük Hareketi Projesi” kapsamında çeşitli İllerden Şırnak İlimize gelen Proje Gönüllüsü 36 genci Valilik makamında kabul etti.
Proje gönüllüleriyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, İlimiz hakkında bilgiler verdi.
Vali Pehlivan; “Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan proje ile Türkiye’nin farklı illerinden gelen ve içinde öğrencilerin de bulunduğu proje gönüllüleri, çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Ülkemizin tarihi ve kültürel mirasını tanıyarak hem millî ve manevî değerlerimizi paylaşıyor hem de kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiriyorlar. Bu bağlamda siz değerli gençlerimizi tebrik ediyoruz, İlimizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyuyoruz.” dedi.
Proje gönüllüleri de söz alarak içerisinde yer aldıkları proje ve 06-15 Ağustos tarihleri arasında Şırnak’ta gerçekleştirecekleri ziyaret ve etkinlikler hakkında Vali Pehlivan’a bilgiler verdi,yakın ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Günün anısına yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.