20 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“TEŞEKKÜRLER ŞAMPİYON…!”

“TEŞEKKÜRLER ŞAMPİYON…!”
ABDULLAH SÜER,DEN AÇIKLAMA; Geride bıraktığımız Günlerde ülkemizi Küveyt’te düzenlenen Körfez ülkeleri Dama ve zihin oyunları şampiyonasında’’ gururla temsil ederek kupa ile dönen“Şırnak’ın gururu” Aynı zamanda derneğimizinde üyesi Silopili Şampiyon Heci Vedat İdin, Şampiyonluk KAPASINI Derneğimize Armağan ederek bir kez daha gönlümüzde taht kurdu.!

Kuveyte’te düzenlen Körfez ülkeleri Dama ve zihin oyunları şampiyonasında’’ Türkiye’yi temsil ederek, 200 kişi arasında centilmenlik kupasını kazanan Şırnak’ın gururu Silopi’li Heci Vedat İdin’e Ülkem, Silopi ve Derneğimiz adına Teşekkür ediyor kendisini kutluyorum.

Şampiyonumuz Sevgili Vedat İdin’in, Silopi Engelliler ve Yardımlaşma Derneğimize kadar gelip bizleri şereflendirmesi ve aldığı şampiyonluk kupasını üyesi olduğu Derneğimize sembolikte olsa bırakıp armağan etmesi bizleri son derece mutlu etmiştir.
Ülkemizi Kuveyt’te düzenlenen Körfez Ülkeleri Dama şampiyonasında temsil ederek göğsümüzü kabartan Silopimizin yetiştirdiği değerlerden olan, aynı zamanda Derneğimizinde üyesi olan değerli abem, şampiyon, Silopi’nin gururu Heci Vedat İdin’i Silopi ve tüm derneğimizin üyeleri adına tüm yüreğimle kutluyorum.
Derneğimizin üyesi, Türkiyenin gururu, Silopi’nin yetiştirdiği değerlerden sevgili Şampiyona Bundan sonraki yaşamında başarılar diyorum.

Abdullah Süer….

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.