25 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“TEBRİKLER KİTAP DOSTU SEVGİLİ ERHAN..!”

“TEBRİKLER KİTAP DOSTU SEVGİLİ ERHAN..!”
Beni insanların paraları, makamları, güçleri, statüleri, konumları asla ilgilendirmez, ama kitap okuyup, bilgeliği önemseyip, kültürel, sanatsal, toplumsal anlamda yüreği sevgi ile fikir üretip “halkına ve insanlığa” yararlı bir insansa, ister, partisi-düşüncesi, önemli olmaksızın,ister vekil olsun, ister iş adamı olsun, ister başkan olsun, yada ister işsiz olsun asla ayırt etmem baş tacı ederim, onun o insan kokan mana ile dolu kalbi ile hasbihal eder yüreğini ve alnını öperim…!
 
Çünkü bilirimki asıl kurtuluş, KİTAPLARLADIR…!
Okumayan, araştırmayan, gözlem yapmayan, bilgisini, yüreğini halkı ile paylaşmayan “ister iş adamı olsun, ister siyasetçi olsun” bir bireye’ sadece EGO KİBİR, Hakimdir, bilirim..!sayıları istemediğiniz kadar çok maalesef..! her şey paradır diyenlerin vs…!
**
Ve Size dünyanın en zengin ilk altı sıralamasına giren, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Warren Buffet, Larry Ellison, Elon Musk, ve Jeff Bezos, Günün yüzde seksenini sadece kitap okuyarak geçirdiklerini söylesem ?
 
Ve yine size Şırnak Geneli İş hayatındaki değerli iş adamlarımızın( lütfen herkes üzerine alınmasın) aşağı yukarı % 99’nun ömrü hayatlarında bir kitap bile okumadıklarını söylesem?
 
İşte onlardan biri kitap okumuş ve Okullara kütüphane kuruyor, öğrencilere burs veriyor? Kısaca kitap okuyan bu vatandaşımız, kardeşimiz, asıl yatırımın ve kurtuluşun bilimde, İlime olduğunu biliyor…!
 
Ve bu alnını öptüğüm kardeşim, yaşadığı coğrafyanın yarınlarının çocukları Kitapla büyüsün, ilme, bilime irfana yönelsin diye SİLOPİ GENELİ OKULLARA 8 KÜTÜPHANE AÇIYOR…
 
Ve en nihayet Silopili bu ş adamı bu kardeşimiz bir önceki gün, Silopi Kaymakamı, Can Kazım Kuruca, Görümlü Belde Belediye Başkanı Ruşen Tellioğu İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen ile birlikte Görümlü İmam Hatip Ortaokulu’nda İşadamı Sayın Erhan ÇEVİK’in katkılarıyla kurulan Kütüphanenin açılışını gerçekleştiriyor..
Bumudur budur…!
 
Tebrikler güzel Kardeşim Sevgili Erhan, SENİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYOR AYAKTA ALKIŞLIYOR ALNINDAN ÖPÜYORUM…!
Değerli yurdumun fiyakalı KARAVATLARI ÇOK AMA ÇOK GÜZEL Guneydoğu ve Şırnak Geneli zenginleri, yatırımcıları, EGO’su servetleri ile yarışan( yani bilmem kaç milyon) Guneydoğu ve Şırnak Geneli Kitap okumayan, kendi ilindeki, ilçesindeki, köyündeki öğrencilerine bir Burs bile vermeyen vermekten aciz, yatırımını batıda yapan, yaşadığı yerlerdeki halkına iş istihdamı sağlamayan, çok ama çok vefalı pek kıymetli iş adamları ağabeylerim sizleri de
ÇOK AMA ÇOK ÖPÜYORUM….(!!!)
**not;”Bu arada herkes üzerine alınmasın, Kitap okuyan, burs veren, yatırımını batıya yapmayan, halkına iş istihdam sağlayan zenginlerimiz iş adamlarımız bu tablonun dışındadır… (!!!)”
Hasıle Kelam Dünyayı Ancak KİTAPLAR KURTARACAK ülküsü ile lütfen Kitapsız kalmayın….!
 
Sevgi Ve Barışla….
 
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.