19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“ŞTSO BAŞKAN ADAYI ABDULLAH İMRAK’IN ADAYLIK AÇIKLAMASI”

“ŞTSO BAŞKAN ADAYI ABDULLAH İMRAK’IN ADAYLIK AÇIKLAMASI”
Sayfa olarak başarılar diliyoruz…
**
Kamuoyuna;
Ortak değerimiz Şırnak olmalı.
Toplumun değer yargıları ve ticaretin temel yapısını oluşturan siz değerli ŞTSO üyeleri bu seçimin başta bölgemize ve iş dünyasına hayırlara vesile olmasını dilerim.Kazanan memleketimiz olsun.
Kıymetli hemşehrilerim tüm sektörlerin değerli temsilcileri ilimizde nüfus bazlı verilere baktığımızda 32 bin araçla Türkiye’de 1.sırada olduğumuzu ve yine ortalama 850 taşıma belgesiyle Türkiye’de 4.olduğumuzu gururla belirtmek istiyorum. Ancak siz emekçi şoför arkadaşlarımızın da malumu bizden daha vakıf olduğunuz üzere sektörün kan ağladığını da üzülerek belirtmek istiyorum.
İlçemizde yapılması planlanan ama bir türlü yapılamayan Organize sanayi bölgesini sadece sorunlar ve eleştirilerle değil çözüm odaklı önerilerle ve verilerle girişimlerimiz olacaktır. Yine bütçe oluşturulup tahminen 1000 gencimiz için iş istihdamı sağlanacağı tekstilkent projesi hala tamamlanamamıştır . Bu konuda yine raporlarla girişimlerimizi sizlerle paylaşacağız. İlçemiz ihracat ithalat ve lojistiğin merkezi konumunda olmasına rağmen gerek firmalarımız gerekse iş dünyası finans ve sosyal teşviklerden yararlanamadığı gibi ekonomik sorunlarla boğuşmaktadır . Şırnak Habur sınır kapısı sanayisi ticaret ve lojistiğiyle tarımıyla yer fıstığıyla neden bölgenin yükselen yıldızı olmasın . İlçemizde muhtelif tarihlerde muhtelif ürünlerde neden fuar düzenlenmesin belli aralıklarla firmalarımızın katılımlarıyla komşu ülkelerle ticaret ve lojistik zirveleri neden yapılmasın. Sınır ticareti neden tekrar gelmesin. Bu ve bunun gibi projelerle bölgenin karanlık ekonomisine aydınlık meşalesi yakmak için sizlerle beraber her firmanın eşit söz hakkına sahip temsiliyetinizle berbaer bende 26 yıldır üyesi olduğum eğitimim tecrübem ve liyakatımla birleştirerek ortak değerimiz Şırnak olmalı diyerek ŞTSO seçimlerinde başkan adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Kamuoyuna Saygılarımla
Abdullah İMRAK
İş insanı
Şırnak Silopi

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.