16 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şırnak İl Özel İdaresine Soruyoruz…

Şırnak İl Özel İdaresine Soruyoruz…
TPO için Şırnak Gabar’da açılan yol ve lokasyon sahalarının metreküpleri nedir ve kaç kilometre yol açılmıştır ve aynı zaman da yapılan hak edişler ile ilgili Şırnak halkı cevap bekliyor…
Şırnak ile Özel idaresi yol ulaşım müdürlüğü olarak, TPO yolu için yaptığınız yol ve lokasyon sahalarının metreküplerini yaptığınız hak edişleri nedir ne kadardır? Bugüne kadar Kaç klmtre yol yaptınız.? ne kadar ödeme yaptınız? Şırnak İl Özel İdaresinin sorularımıza halkın bilgilendirilmesi adına cevap vermesi elzemdir..! Buralarda bir şeyler mi dönüyor demiyoruz.(!) Kamu adına sorularımızın cevaplanmasını bekliyoruz… Takipçisi olacağız..
Ayrıca Rafinenin Şırnak’ta Kurulması için Şırnak’lı Partisi fark etmeksizin Siyasetçilerin, etkili yetkili insanlarının ve STK’ların gerekli mercilere baskı yapması Şırnak için hayatı önem arzetmektedir.
Bu Şırnak’ın her anlamda kalkınması istihdamın sağlanması adına önemlidir Rafinenin Şırnak’ta kurulması demek insanlarımızın gençlerimizin artık batıya mevsimlik işçi olarak gidip oralarda enva-i çeşit rezillikler çekmesinin de son bulması demek olacaktır.
Ülkenin en Genç ve Gençlerin en İşsiz olduğu il olmak bir kader mi keder mi?
Gabar daki TPO’nun Kahrını Şırnaklılar çeksin ama kaymağını Yabancılar ve içimizdeki sadece bir kaç kişi vs…!
Yazık Memleket sahipsiz mi acaba? Sahi orada kaç Şırnaklı kamyoncu yada Şırnaklı Kalifiye insan çalışıyor..?
Buda bir Rant kapısına dönüşmesin dileği ile…!
Yolsuzluğun, haksızlığın adaletsizliğin olmadığı bir yarın dileği ile
Her şey Şırnak İçin…
Dündar Sansur..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.