16 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği! İşte Yeni Müdür

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği! İşte Yeni Müdür

Milli Eğitim Bakanlığı, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Bilal Yılmaz Çandıroğlu’nu atadı. Son yıllarda müdür değişiklikleri ile gündemde olan Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yeniden bir görev değişikliği yaşandı.

Son 3 yılda 4 farklı müdürün geçici görevlendirmelerle görev yaptığı Şırnak’ta, mevcut İl Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın’ın yerine vekaleten Bilal Yılmaz Çandıroğlu atandı.

Eğitimde İstikrar Sorunu

Geçici görevlendirmelerle sürekli değişen müdürler, Şırnak’ın eğitim sisteminde istikrarın sağlanamaması nedeniyle sıkça eleştiriliyor. Bu sürekli değişiklikler, eğitimin sürdürülebilirliğini olumsuz etkilerken, bu durumun nedenleri ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Yeni Müdür: Bilal Yılmaz Çandıroğlu Kimdir?

1968 yılında Kayseri’nin Düver Köyü’nde doğan Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ilköğretimini Düver Köyü’nde, lise eğitimini ise Bünyan Lisesi’nde tamamladı. 1996 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu.

Çandıroğlu, Samsun Vezirköprü Mezraa Köyü İlkokulu’nda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak kariyerine başladı. Daha sonra Adıyaman Kahta ilçesi Göçeri İlköğretim Okulu ve Sincik ilçesi Çamdere İlköğretim Okulu’nda Müdür Vekilliği yaptı. Sincik P.İ.O, Sincik YİBO ve Gaziantep Nizip YİBO’da okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Görev Yaptığı İller

Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Osmaniye Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

Şırnak’ta Yeni Dönem

Bilal Yılmaz Çandıroğlu’nun Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması, şehirde eğitimde istikrarın sağlanması için önemli bir adım olarak görülüyor. Çandıroğlu’nun deneyimi ve eğitim kariyerindeki başarıları, Şırnak’ın eğitim sistemine olumlu katkılar sağlayacağına dair umut veriyor.

Eğitimde Süreklilik ve Başarı

Şırnak’ta eğitimde yaşanan değişikliklerin ve geçici görevlendirmelerin sona ermesi, öğrenci ve öğretmenler için daha sürdürülebilir bir eğitim ortamı oluşturacak. Bilal Yılmaz Çandıroğlu’nun tecrübeleri ve liderlik becerileri ile Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde istikrarın sağlanması bekleniyor.

Eski Müdür İzzettin Aydın’ın akıbetinin ne olacağı ise belirsizliğini koruyor.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.