29 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

ŞIRNAK BAŞARACAĞIM DİYOR

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve beraberindeki Federasyon Genel Sekreteri Harun Demir, Milli Takım Antrenörü ve Şırnak İl Temsilcisi Salih Sevinik, Basın Sorumlusu Ömer Naci Bektaş’ı kabul etti.
Valilik makamında yapılan görüşmede Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, Şırnak İlimizde 1-7 Temmuz tarihlerinde 47 İlden 1500 sporcunun katılımıyla düzenlenecek olan (Büyükler ve Gençler) Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası hakkında bilgiler verdi, organizasyona Şırnak olarak ev sahipliği yaparak gereken her türlü desteği sağladıklarından dolayı Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.
Vali Pehlivan ise #ŞırnakBaşaracağımDiyor mottosuyla hareket eden Şırnak İlimizin huzur ve güvenlik ortamının sağlanmasıyla birlikte sportif, sosyal, kültürel faaliyetlerle anılmasının mutluluk ve memnuniyet verici olduğunu söyleyerek Şırnak’ta bu tür faaliyetlerin daha da artacağını belirtti. Şampiyonayı İlimizde düzenleyecek olmalarından dolayı gerekli desteği sağlayacaklarını belirttiği Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı ve heyetine teşekkür etti.Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik de iştirak etti

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.