19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

‘SİLOPİ HALKINA DUYURU.!’

‘SİLOPİ HALKINA DUYURU.!’
Bunlara İtibar Etmeyin..! Kendi Engellilerimiz var.!
Haftada en az 2 gün nereden geldikleri belli olmayan çoğunluğu kız 10-dan fazla kişi, Engelliler adı altında Ellerinde gazete yada makbuzlarla Silopiyi mesken tutup merkezdeki bütün köşe başlarında insanlardan para talep etmekteler.!

Sakın yanlış anlamayın ben insanların ayrım gözetmeden Engellilere yardım yapmalarına tabiki karşı değilim, Ancak Silopi’de 13 bin kendi Engelilerimiz dururken bu tür insanların bu şekilde Silopi’yi mesken tutmalarını anlamakta zorluk çekiyor?!

**

Soruyorum yetkililere?!

Neden başka bir ilçe değilde Silopi’yi mesken tutuyorlar?

Kim bunlar?

Neyin nesidirler?

Nereden Gelmekteler?

Silopi Halkından bağış adı altında Aldıkları paralar gerçekten Engellileremi gidiyor?

Bunlar çete demiyorum? Ama çetemiler?

Bunlara yetkiyi verenlere soruyorum, bunlar acaba engellilerimi sömürüyor?

Silopi’de 2 tane Engelli Derneği dururken ve bu Engelli dernekleri yetkililerden destek alamıyorken bunlara tanınan imtiyaz gerçekten kanuni mi?

İddia edilen şudurki bunlardan bazıları bağışı Silopi engelliler dernekleri adına yaptığı söylenmekte?

Bu doğrumu?

**
Silopi’deki Engelli Dernekleri Rahatsız.!’

Silopi Engelliler dernekleri ve başkanlarıda Özellikle Başkan Abdullah Süer, bunlara tepki gösterek, Silopi’de 13 bin Engellimiz varken, dolmuşlarla getirilip Silponin Sokaklarına Caddelerine bırakılan bu insanlar neyin nesidir? Hiç bir yerin yetlilileri bunlara izin vermezken neden bunlara Silopi’deki yetkili yada yetkililer izin vermekte?
Artı bunlar adeta çetevari bir şekilde Engellileri kullanarak Silopi’lilefin insanı duygularını sömürmekteler. Bu durum biz Engellileri ve Dernekleri üzmekte.!
Artı bunlar her gelişlerinde ciddi miktarda paralarla gidiyorlar, bu paranın nereye gittiğide belli değil?!
Buradan sesleniyorum; Lütfen Yetkililer, bu çetevari insanlara izin vermesin, biz Silopideki engelli dernekleri bu durumdan rahatsızız , artı bunların bazılarıda Silopi Engelli derneği adına bağış istediklerini bizzat bşr vatandaş bana söyledi, yazıktır, günahtır, bu resmen bir sömürüdür şeklinde tepkisini dile getirdi.

Dündar Sansur…

 

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.