8 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şehrin İhtiyaçlarına Çözüm Olması Beklenen Proje Yarım Kaldı

Şehrin İhtiyaçlarına Çözüm Olması Beklenen Proje Yarım Kaldı

Şırnak Belediyesi tarafından başlatılan çok katlı otopark ve düğün salonu projesi, 370 günlük planın aksine tamamlanamadı ve inşaatın durdurulduğu iddiası gündeme geldi.

Şırnak Belediyesi’nin 2022 yılında başlattığı otopark ve düğün salonu projesi, şehrin altyapı ihtiyaçlarına çözüm olması beklenirken, inşaatın durdurulması bölge halkında tepkilere neden oldu.

Şırnak belediyesi tarafından yapılan otopark ve düğün salonu inşaatı neden durduruldu?

Çok Katlı Otopark ve Düğün salonun projesi hakkında 2023 ağustos ayında basına açıklama yapan Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, “Yaklaşık 250 araçlık park yeri ile şehrin hem ticari hayatına önemli katkılar sağlayacak hem de şehir içi trafiğini önemli oranda rahatlatacak olan çok katlı otopark projesinin yılsonunda bitirilmesi hedefleniyor” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak 2024 Temmuz ayına geldiğimizde projenin tamamen durdurulduğu iddiası gündemde. Çok katlı otoparkın inşaatı neden durduruldu gibi sorular cevapsız kalırken, belediye yetkililerinden herhangi bir açıklama gelmemesi ve ihaleyi alan firmalar hakkında işlem yapılmaması, projenin neden yarıda kaldığı sorularını beraberinde getirdi.

Şırnak-Van Yolu, Bölge Hastanesi gibi uzun süredir devam eden projelerin benzer kaderi paylaşmasıyla birlikte, bölge halkı tarafından bu çok katlı otopark ve düğün salonu projesi neden yarıda kaldığı merak ediliyor.

Bölge halkı, Şırnak için önemli olan bu projelerde yaşanan gecikmelerin ve duraksamaların sebeplerini açıklaması ve vatandaşların bu konuda bilgilendirilmesi için yetkililerden açıklama beklediklerini vurguluyorlar.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.