28 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

KİME ANLATALIM

KİME ANLATALIM

Bazı insanlar için ne anlattığınızın bir önemi olmuyor. Kendi bilinciyle ne algıladığı önemlidir ki bu zeka seyviyesini gösterir. Bu tür algı problemi olan insanlara başka örnek, cümle yada metaforla anlatarak algılamasına yardımcı olunabilir.

Bazıları ise medyanın ve hükümetilerin her gün pompaldığı düşüncelerle beslenir, bunlar sürü psikolojisi ile hareket eder, çoban nereye onlarda oraya. Çoban ölürse, yada iyi otlaklardan mahrum bırakırsa başka bir çoban bulurlar. Bunları ikna etmek kolay, yeterki sürü psikolojisine hakim olunsun.

Bazıları ise ne anlattığınızı anlamak için bekler ve emir geldiğinde demogoji yaparak, yada çamur at tutmazsa izi kalır öğretisi ile saldırır. İşte bu insanlara hiçbir şey anlatamazsınız, onlar düşüncelerini bir cemaate, siyasi görüşe, idelojiye yada inanaca teslim etmiştir. Artık bir beyinin sadece taşıyıcısı konumundadırlar.

Bu gurubun yöneticileri ise kişisel menfaat, güç ve yetkinlik kaybı olasılığına karşın sizi susturmak adına tüm yolları mubah görür..

Algı operasyonları ve toplumsal mühendislik için en ideal ülkelerden biriyiz…

İŞTE BURASI ÖNEMLİ
Bir de ÖZGÜR ruhlu insanlar vardır, anlayışlı, bilgili, hoşgörülü, empati kurabilen ve değişme açık… Bu insanlarla yürüseniz mutlu olursunuz…

İslam yiğit

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.