19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

KAYMAKAM TUNÇ, CİZRE SİLOPİ YOLUNU İNCELEDİ

KAYMAKAM/ BELEDİYE BAŞKAN V. MEHMET TUNÇ YENİ ŞIRNAK VE SİLOPİ YOLUNDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.
Cizre Belediyesi ve Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Cizre Karayolları Şefliği tarafından yeni Şırnak ve Silopi yolunda yürütülen müteahhit firmanın yaşadığı sıkıntıları gidermek aracıyla yerinde incelemelerde bulundu.
Cizre’den Cizrepark alışveriş merkezine kadar olan alanda karşılıklı olarak kaldırım çalışmaları, tali yol çalışmalarını yerinde Karayolu yetkilileri ve müteahhit firma mühendislerinden dinledi. Yeni Şırnak yolunda kavşak düzenlemesi ve 1.800 M² uzunluğunda sağ ve sol eksende 3 M² genişliğinde kaldırım çalışması yapıldığı belirtildi.
Ayrıca Belediyemiz yeni Şırnak yolunda kanalizasyon hatlarının deplase çalışmaları, sel ve su baskınlarıma karşı dere ıslahı ve menfez çalışması başlatılacak alanların resmî yazışma taleplerini ve müteahhitlik hizmeti veren firmanın ihtiyaç ve taleplerinin koordinasyonu konusunda ilgilileri talimatlandırdı.
Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç beraberinde Karayolları 9. Şube şefi Enver Yüce, İlçe Tedaş Müdürü Halil İbrahim Tekdemir, Belediye Birim Müdürleri, Türk Telekom yetkilileri ile birlikte çalışmaların yapılacağı alan incelenerek gerekli koordinasyonun bir an önce sağlanmasını istedi.
Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Belediyemiz, ağaçlandırma çalışması ile yeni Şırnak yolunu estetik ve temiz bir görünüme kavuşturacağını belirtti.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.