24 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“İNŞALLAH BU SEFER OLACAK DİYORUZ…!”

“İNŞALLAH BU SEFER OLACAK DİYORUZ…!”
Şırnak’ımıza teşrif eden ve şehrimizi şereflendiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu Beyefendi hoş gelmiş…!
Bence, sanırım, yada, kimselerin Sayın Ulaştırma Bakanımıza yollarla ilgili geniş brifingler vermesine gerek yok, sadece Değerli Bakanımızı Kara yolu ile Cizre’den Habur’a kadar seyahat etmelerini sağlamaları yeterli olur diye düşünüyorum?(!) Er ne kadar benim böyle düşünmem bir rüya ütopya olarak kalacaksada …!
Haksızmıyım?

Demem şuki,Değerli etkili ve yetkililerimizin üstün çabaları ile Devam eden “Cizre-Silopi, Silopi-Habur” yol çalışmaları dahada hızlanarak daha çabuk bitebilir diye düşünmüyor değilim…(!)

ve umarım, dilerim, Sayın Bakanımızın Şırnak’ımıza gelişi ile birlikte, Şırnak geneli tüm yollarla ilgili, “Şırnak-Uludere-Şırnak-Van, Şırnak-Cizre, Şırnak-Siirt, Cizre-Silopi, Silopi Habur ile ilgili tüm yollarda gelişmeleri yolların yapım hızlandırılması dahada seri olur ve bende ARTIK YAZMAKTAN ÇOKTA MUTLU OLMADIĞIM(yazmaktan bıktığım) BU YOL MESELESİNİ BİR DAHA YAZMAM NASİP OLUR BANA TEMENNİSİ İLE İNŞALLAH DİYORUM..!

İyi niyet dileklerimle vs…!

Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.