19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

HELAL OLSUN ÖRNEK İNSANA..!

HELAL OLSUN ÖRNEK İNSANA..!
İş insanı Üzeyiroğlu’dan 10 bin çocuğa kışlık bot
Ünlü iş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu, Diyarbakır, Ağrı, Van, Kars, Bingöl, Muş, Siirt, Hakkari, Batman ve Cizre’deki çocuklara toplam 10 bin kışlık bot gönderiyor
Üzeyiroğlu ayrıca Kürt iş insanlarına ve aşiret liderlerine de sitemde bulundu
Üzeyiroğlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Üzeyiroğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da bölge kentlerinde çocuklara 10 bin kışlık bot göndereceğini açıkladı. Üzeyiroğlu ayrıca Kürt iş insanlarına ve aşiret liderlerine de sitemde bulundu.
İzmir, İstanbul ve Kuşadası’nda faaliyet gösteren Üzeyiroğlu İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kürt iş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu, Diyarbakır, Ağrı, Van, Kars, Bingöl, Muş, Siirt, Hakkari, Batman ve Cizre’deki çocuklara toplam 10 bin kışlık bot göndereceklerini duyurdu.
“Kimseden destek beklemiyoruz”
Rûdaw’a konuşan ünlü iş insanı Üzeyiroğlu, bu geleneğimiz 10 yıldır devam ettirdiklerini belirterek, “Biz bunu Üzeyiroğlu AŞ olarak kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Hiç kimseden veya hiç bir taraftan destek veya dayanışma beklemeden yapıyoruz” dedi.
Yılmaz Üzeyiroğlu, “Kış geldi ve bölgemizde bir çok kentte, köylerde çocuklarımızın ayakları üşümesin istiyoruz. Hepimiz çocukluğumuzda bunları gördük veya yaşadık. Hiç bir ideoloji, siyasi görüş için değil tamamen insani amaçlarla bu çalışmamızı yapıyoruz” diye konuştu.
Başlangıç itibariyle Ağrı ve çevresindeki çocuklar için kışlık bot gönderdiklerini anlatan Kürt iş insanı, aynı şekilde önümüzdeki dönemde Diyarbakır, Van, Kars, Bingöl, Muş, Siirt, Hakkari, Batman ve Cizre’deki çocuklar için de göndereceklerini söyledi.
Üzeyiroğlu, bu yardımların dağıtımını bölgedeki dostları ve tanıdıkları aracılığıyla yaptıklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti.
Kürt iş insanlarına ve aşiret liderlerine de sitem
Hayırsever iş insanı Üzeyiroğlu, bölgede çoğu zaman magazin haberlerine konu olan şatafatlı düğün ve eğlenceleri de eleştirerek, “Bakın çoğu zaman duyuyoruz işte bir aşiret düğününde milyonlarca lira değerinde para ve takı takıldı. Ama o insanların sırtından geçinen aşiretlerin önde gelenleri ve liderleri bunu yapmak yerine üşüyen çocukların ihtiyaçlarını karşılamayı düşünüyor mu?” diye sordu.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.